Long time no see..right?

publicerat i
Det var ett tag sen jag bloggade. Kom nyss hem efter en långpromenad till biblioteket och hem igen. Hade tänkt låna en bok för skolan men den fanns inte "Mig äger ingen". Men gjorde inte så mycket för jag skulle ändå ut och promenera. Tog sällskap av mamma och lillasyster. 

Nu är jag hemma i värmen och ska plugga lite och tröstäta direktimporterad schweizisk choklad. Pappa åker till Zürich, Schweiz nästa vecka så jag kanske ska lägga en beställning på mina favoritsorter? Hihi! 

Känns lite trist att behöva plugga medan min pojkvän är i Miami och blir brun och surfar bland vågorna. Är verkligen jätteglad för hans skull att han är där! :D Jag hade ju gärna bytt skolböckerna mot beachen och palmerna och fylla på med en rejäl dos D-vitamin! I sommar får jag min dos med sol och palmer för då drar jag iväg till Nerja (ligger typ vid Malaga i Spanien) och ska vara barnflicka och ha det supermys med barnen och deras mamma. Vi ska bada, sola och äta gott och hälsosamt och bara njuta av ledigheten! Kanske blir en roadtrip. Ska verkligen bli så kul och härligt! 

Dags att återgå till verkligheten och sluta dagdrömma (vilket jag är allt för bra på)! Pluggtime! 

Ha det gott!

/Nicole