Tors 10:e mars

publicerat i Allmänt;
Hej på er allihopa!
I förrgår var jag bjuden på middag hos min pojkvän. Hans familj hade även bjudit in Robert Wells samt hans familj. Det var väldigt trevligt och det var verkligen kul att få prata med Robert Wells med tanke på att jag alltid sett upp till han sen jag var 7år. Det var även som sjuåring jag började spela piano. Jag fick en autograf och tog en bild ihop med han. Dock kan jag inte publicera den här än, då jag inte fått tillstånd av Robert Wells än.

Måste bara berätta hur arg och stressad jag är. Jag har tio biljetter som ska säljas till min klass studentskiva. Dock har folk inte hört av sig och jag vet inte hur många som kan komma. Om jag inte lyckas sälja biljetter så måste jag betala för alla biljetter på egen hand. Mina föräldrar vägrar betala för biljetter som inte ens de har någon som helst glädje utav samt att jag själv inte har råd att betala på egen hand. Jag tänker inte ta nåt lån xD Och folk måste ha överseende med detta då personen som håller i detta själv inte hade så särskilt bra framförhållning och sa att man måste betala in för 10 dagar sen. Jaa, life's a bitch sometimes och jag skiter i att denna person blir arg för mitt konto ekar så jag kan inte göra något åt saken!

Nä, nu ska jag plugga och sen ska jag städa rummet och imorrn ska jag träffa Robert så ska vi plugga lite och sen göra oss iordning för Johannas och Elins fest som jag sett fram emot länge.

Hare gott igelkott :)