Yes :D

publicerat i Allmänt;
Yes! Veckan som började som en mardröm har sakta börja vända sig och blivit underbar. Plötsligt va' det ba' torsda' och imorrn e det liksom FREDA'! Hallå?! Det e ju bara såååå awesome det kan bli :D När jag slutat ska jag hämta ut hårprodukter som jag vann från Osis på Blog Awards sen ska jag och Robert på bio och kanske fika? Sen ska jag hem och då ska jag träffa papsen som vart i Dallas! Lite avis e man ju. Vill också se Texas :) Har jag och mina syskon tur så kanske han kommer hem med en liten finfin present till oss :) Jag frågade honom idag om han skulle kunna fixa en iPhone 4 till mig. Men han va på jobbet och skulle sedan direkt till flygplatsen. Synd att han ska behöva sitta på flyget i typ tusen år. Han hinner ju typ bli gråhårig innan han kommer hem. Närå, men iPhone får det bli en annan gång och i helgen ska jag och Robert vara barnvakt åt min UNDERBARA (odrägliga!!!) syskon :) Närå, är glad för att jag har syskon.

Får se hur det går i helgen. Stackars Robert kommer va helt slut. Fast kanske inte. Vi ska droppa av de yngsta syskonen på bio, sen drar vi å fikar. När syskonen kollat på bio kanske vi shoppar lite. Linn har ju fyllt sex år så hon vill säkert köpa nå tjejprylar. Sen drar vi å fixar hyrfilm+ mumsmums! På kvällen ska jag å älskling laga tacos åt de små barnen xD Kommer bli sååå gott. För Robert kom på att det är gott med päron, sist han å jag åt tacos. Så vi kommer köra på en taco-special med, gurka, tomat, gullök, majs, sallad, päron, banan, jordnötter, chunky salsa, gräddfil, köttfärs, ost och så har jag säkert glömt  något. Men det är iallafall såhär det blir när min familj käkar tacos. Juste, icke att förglöma tacoskal samt tortillabröd ;) Föredrar bröd :) Nä, nu ska jag måla klart mina naglar, sedan ska det pluggas för full rulle. När jag äntligen är klar ska jag duscha, städa rummet och snackelisnacka med Robert angående morgondagen :) Japp, nu vet ni hur resten utav min kväll ser ut :)

Juste, glömde bort att säga att det här är min turdag. Jag hittade en krona på tågstationen, sedan gick jag en bit och hittade en till krona. Trodde då att det var ett skämt, men nej det var det inte! Inte nog med det, sen hade jag ju körlektion och det gick super-duper-bra :D There you go!

Hare gott ;)